O NAMA

SAVJETODAVNE USLUGE

Savjetodavne usluge u pripremanju infrastrukturnih projekata financiranih iz javnih ili privatnih izvora (JPP, koncesije) u različitim sektorima.

INTEGRIRANA RJEŠENJA

Integrirana rješenja po principu “ključ u ruke” u područjima radio komunikacija, obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti, “pametnih” mreža i ekologije.

INVESTICIJSKA PODRŠKA

Povezivanje projekata pripremljenih u skladu s najboljom međunarodnom praksom i njihovih “sponzora” sa potencijalnim investitorima i drugim zainteresiranim sudionicima.

Okupljamo iskusne stručnjake koji će ponuditi individualni pristup u pronalaženju najboljih rješenja za potrebe naših klijenata.

PROJEKTI

 

5 razloga za suradnju s nama

1

Individualan i inovativan pristup

Istražit ćemo i analizirati vaše potrebe te vam ponuditi u potpunosti individualan pristup u pronalaženju najboljih mogućih rješenja. Naš pristup je analitičan, detaljan, inovativan i fleksibilan. Vašim projektima osiguravamo najbolju “vrijednost za novac”.
2

Multidisciplinarna znanja i vještine

Okupljamo stručnjake koji posjeduju nužna tehnička, pravna i financijska znanja i vještine potrebne za razvoj, pripremanje i provedbu vaših projekata. Naši stručnjaci će vam ponuditi multisciplinarni pristup u pronalaženju pravih rješenja u različitim vrstama projekata.
3

Bogato iskustvo

Svi naši stručnjaci radili su na brojnim uspješno provedenim projektima u privatnom i javnom sektoru. Iskustvo stečeno u radu na tim projektima je garancija da će svaki posao biti kvalitetno i uspješno napravljen.
4

Društveni kapital

U mogućnosti smo povezati vas s brojnim potencijalnim investitorima, predstavnicima domaćih i međunarodnih financijskih i drugih institucija kao i s drugim ključnim sudionicima. Radit ćemo na promociji i prezentaciji vaših projekata.
5

Potpuna predanost

Možemo obećati potpuni angažman na svakom projektu na kojem radimo. Naš glavni cilj je privesti svaki projekt kraju na najuspješniji mogući način. Možete računati na našu potpunu predanost, upornost i pouzdanost.

Upoznajte naš tim

Ovo je naš najuži tim koji je posvećen savjetovanju i pomaganju našim klijentima u razvoju i pripremi projekata.

Partneri i suradnici

Okupljamo i grupu partnera i suradnika čija specifična znanja i vještine možemo po potrebi angažirati na različitim projektima.

EnergoVizija je također i članica Klastera “Inteligentna Energija”.

SAZNAJ VIŠE

 

Jeste li ste spremni da vas povedemo na slijedeću razinu?

KONTAKT