O NAMA

SAVJETODAVNE USLUGE I RAZVOJ PROJEKATA

Pružanje savjetodavnih usluga i podrška u razvoju i realizaciji projekata obnovljivih izvora energije (OIE) i energetske učinkovitosti (EnU), od idejnih rješenja do izgradnje po principu „ključ u ruke“. Navedene usluge se temelje na razradi optimalnih tehničkih rješenja i modela financiranja (EU poticaji, financijski instrumenti, ESCO, JPP i dr.).

INVESTICIJSKA PODRŠKA

Povezivanje projekata pripremljenih u skladu s najboljom međunarodnom praksom i njihovih “sponzora” s potencijalnim investitorima i drugim zainteresiranim sudionicima.

Okupljamo iskusne stručnjake koji će ponuditi individualni pristup u pronalaženju najboljih rješenja za potrebe naših klijenata.

PROJEKTI

 

5 razloga za suradnju s nama

1

Individualan i inovativan pristup

Istražit ćemo i analizirati vaše potrebe te vam ponuditi u potpunosti individualan pristup u pronalaženju najboljih mogućih rješenja. Naš pristup je analitičan, detaljan, inovativan i fleksibilan. Vašim projektima osiguravamo najbolju “vrijednost za novac”.
2

Multidisciplinarna znanja i vještine

Okupljamo stručnjake koji posjeduju nužna tehnička, pravna i financijska znanja i vještine potrebne za razvoj, pripremanje i provedbu vaših projekata. Naši stručnjaci će vam ponuditi multisciplinarni pristup u pronalaženju pravih rješenja u različitim vrstama projekata.
3

Bogato iskustvo

Svi naši stručnjaci radili su na brojnim uspješno provedenim projektima u privatnom i javnom sektoru. Iskustvo stečeno u radu na tim projektima je garancija da će svaki posao biti kvalitetno i uspješno napravljen.
4

Društveni kapital

U mogućnosti smo povezati vas s brojnim potencijalnim investitorima, predstavnicima domaćih i međunarodnih financijskih i drugih institucija kao i s drugim ključnim sudionicima, te osigurati uspješnu prezentaciju i promociju vaših projekata.
5

Potpuna predanost

Naš glavni cilj je privesti svaki projekt kraju na najuspješniji mogući način. Možete računati na našu potpunu predanost, upornost i pouzdanost.

Upoznajte naš tim

Ovo je naš najuži tim koji je posvećen savjetovanju i pomaganju našim klijentima u razvoju i pripremi projekata.

Partneri i suradnici

Okupljamo i grupu partnera i suradnika čija specifična znanja i vještine možemo po potrebi angažirati na različitim projektima.

EnergoVizija je također članica
Udruženja OIE Hrvatske i
Koordinacije OIE HUP-a.

SAZNAJ VIŠE

 

Jeste li spremni da zajedno krenemo na slijedeću razinu?

KONTAKT